We gaan verhuizen

12 en 13 november van dit jaar gaan we naar een nieuwe bedrijfsruimte. Deze is veel groter en beter aangepast aan de eisen die de moderne horloge en klokkenreparaties vragen. Ook zullen hier cursussen en workshops worden gegeven.

We zijn al sinds juni bezig met plannen en regelen om een heel fraai atelier te maken en het wordt een ‘Walhalla’ voor de uurwerkliefhebber, meer nog dan ons huidige atelier al is. Denk hierbij aan een aparte, lichte, schone en stofvrije ruimte voor de horlogereparaties, een aparte horlogeschoonmaakruimte, een aparte ruimte voor het opmaken van kasten en schoonmaken van klokken, een ruimere opzet van het klokkenreparatie gedeelte en een aparte cursusruimte. Ook is gedacht aan plaats waar klanten onder het genot van koffie of thee kunnen wachten op kleine reparaties of batterijwisselingen.

Omdat we zo weinig mogelijk reparaties mee willen verhuizen zijn we op dit moment terughoudend met het aannemen van reparaties. Wat we voor november klaar kunnen maken nemen we aan, grote klussen, restauraties en klantenbezoek buiten de directe regio zullen we zoveel mogelijk verschuiven naar na 20 november 2023. Tot die tijd zijn we open na telefonische afspraak. Daarna weer op de reguliere tijden.

Op Zaterdag 13 januari 2024 tussen 9:00 en 18:00 is de officiële opening en u bent van harte welkom om langs te komen om het resultaat te bekijken. (na 20 november bent u al welkom met uw reparataties).

Ons nieuwe adres:

Belle Heure
Woudenbergseweg 19 D-6
3707 HW Zeist

Dat is op het industrieterrein tegenover Oud London, naast de KNVB

Tel. 030 6922031, Dit blijft hetzelfde als voorheen.

 

Gerelateerde berichten