Belle Heure

We zijn verhuist!

Op Zaterdag 13 januari 2024 tussen 9:00 en 18:00 is de officiële opening en u bent van harte welkom om langs te komen om het resultaat te bekijken. (na 20 november bent u al welkom met uw reparaties).

Meer informatie > 

Uw horloge en klok laten repareren

Als u iets heeft met uw horloge of klok wat mogelijk herstelling vereist kunt u hiermee zonder afspraak tijdens onze openingstijden langskomen. Buiten de openingstijden kunt u alleen op afspraak langs komen.

Voor de reparatie van klokken en horloges hanteren wij een reparatiewachtlijst. Als u aan de beurt bent wordt u gebeld. Betreft het een klok dan kan deze worden opgehaald of door u gebracht en vervolgens hoeft u het uurwerk alleen tijdens de reparatietijd te missen. Kleine reparaties kunnen soms tussendoor. 

Wilt u een klok naar ons vervoeren. Maak dan gebruik van onze handige haal- en brengservice of bekijk de tips voor het vervoer van uw uurwerk.

Contactformulier

Wilt u een klok of horloge laten repareren? Heeft u nog vragen of zoekt u meer informatie over uw klok/horloge? Dan kunt u ons bereiken via de contactgegevens of het onderstaand formulier.

Kom naar onze opening!

We gaan verhuizen!

Op Zaterdag 13 januari 2024 tussen 9:00 en 18:00 is de opening en u bent van harte welkom om langs te komen om het resultaat te bekijken.

U bent al welkom op ons nieuwe adres met uw reparaties

Ons nieuwe adres:

Belle Heure
Woudenbergseweg 19 D-6
3707 HW Zeist