De nieuwe werkplaats van Belle Heure

Zoals u eerder heeft kunnen lezen gaan we verhuizen naar een nieuwe werkplaats. We zijn bijna klaar met de voorbereidingen, de laatste loodjes nog. De vloerbedekking is gelegd, de tussenwanden zijn geplaatst, een nieuw keukenblok is geplaatst, de verwarming is geplaatst, de luchtverversing, warmtewisselaar en luchtfilters zijn geplaatst voor de clean room condities, de beveiligingsmaatregelen zijn genomen, de elektra is ingrijpend aangepast en de parkeerplaatsen zijn voorzien van ‘Belle Heure’ bordjes. Diverse kasten zijn besteld maar nog niet geleverd en er zijn nog heel veel kleine dingen die gedaan moeten worden, zoals omzetten internet en telefoon, een paar stopcontacten hier en daar, een kabeldoorvoer inboren en natuurlijk verhuizen van de machines en voorraad naar het nieuwe adres. Met andere woorden, er is al heel veel gedaan maar we zijn er nog niet helemaal.

De omstandigheden voor het repareren en onderhouden van horloges en klokken worden zo optimaal mogelijk gemaakt. Hierbij is aan al het mogelijke gedacht, de ervaring en kennis van uurwerkmakers en werkplaats managers van verschillende horlogemerken is meegenomen voor een zo goed mogelijke indeling van de ruimtes en de plaatsing van machines, apparaten en werkbanken.

Ik hoop dat u het geduld heeft nog even te wachten met het brengen van nieuwe reparaties, u bent na 20 november weer van harte welkom, ook als u alleen even wilt komen kijken.

Gerelateerde berichten